Welcome to El Sentimiento

Uniek verblijven dicht bij de kust of hogerop in de bergen

 

Bedankt om onze website te bezoeken met de vakantiewoningen van El Sentimiento in torrox en Nerja.

Verblijf bij ons en ontdek deze mooie streek ten oosten van Malaga waar natuur en cultuur overlvoedig te vinden zijn.

Finca Don Javier in de bergen boven Torrox, Calaceite Vistamar gelegens langs de kust van Torrox Costa en de appartementen Sirena en Acapulco vlak aan zee en in het midden van het charmante Nerja: allen zijn ze de ideale uitvalsbasis om de streek te ontdekken.

Onze vakantieverblijven

El Sentimiento verhuurt 6 verblijven op drie locaties: het appartement en de cottage (met mogelijkheid tot een extra kamer) van Finca Don Javier in de bergen boven het gezellige witte dorpje Torrox, het appartement in Calaceite Vistamar langs de kust tussen Torrox Costa en Nerja en de appartementen Sirena en Acapulco pal in het centrum van Nerja en met frontaal zeezicht.

Don Javier Apartment

Torrox

Een ruime appartement met gezellige leefruimte aansluitend op een eigen patio met terras en zithoek, 2 slaap- en badkamers.

Bezetting tot 6 personen

Don Javier Cottage

Torrox

Een gezellige cottage gelegen nabij het zwembad, Luxe ingericht met volledig uitgeruste keuken en eigen buitenruimte met bbq en eettafel.

Bezetting tot 4 personen

Don Javier Extra room

Torrox

Interesse in het appartement of de studio bij Don Javier maar je slaapt liever niet in een sofa-bed en verkiest een extra kamer? Dat kan met deze kamer (welke enkele samen verhuurd wordt).

Bezetting tot 2 personen

Calaceite "VistaMar"

Peñoncillo beach, Torrox

Calaceite "VistaMar"

Recent appartement met 2 bed- en badkamers, een erg ruim terras met uniek frontaal zeezicht en op wandelafstand van het strand.

Bezetting tot 4 personen

Edificio Acapulco

Nerja

Edificio Acapulco

Recent gerenoveerd appartement vlak aan de zee met één slaap- en badkamer, een ruim terras met buitengewoon zeezicht. Vlak in het centrum van Nerja met alle restuarants en winkels vlakbij.

Bezetting tot 3/4 personen.

Edificio Sirena

Nerja

Edificio Sirena

Recent gerenoveerd appartement op de 7de en hoogste verdieping met één slaapkamer, twee badkamers, een afsluitbare zitruimte met sofa-bed, terras met zicht op het bekende Balcon de Europa van Nerja ruim terras met buitengewoon zeezicht. Vlak in het centrum van Nerja.

Bezetting tot 3/4 personen.

Onvergetelijke ervaringen bij El Sentimiento

Unieke verblijven dicht bij de kust of hogerop in de bergen

Bel, sms of whatsapp ons wanneer je een vraag hebt