Welkom Bij El Sentimiento

Uniek verblijven dicht bij de kust of hogerop in de bergen

Finca Don Javier

Boven het witte stadje van Torrox op 410 meer boven de zeespiegel biedt Finca Don Javier je een unieke plek om te ontspannen in de mooie natuur van Andalusië. Deze authentieke en 350 jaar oude Spaanse Finca is vernoemd naar de edelman die drie eeuwen geleden op deze plek kwam wonen en werd intussen zorgvuldig gerestaureerd tot een uniek landhuis met een ruim 2-slaapkamer appartement voor max. 6 personen, een studio voor max. 4 personen, een groot verwarmd zwembad en meerdere terassen.

Calaceite 'VistaMar'

Calaceite “Vistamar” vind je langs de kust tussen Nerja en Torrox Costa en is gelegen in een rustige urbanisatie met mooie tuinen en twee zwembaden.  Het appartement met 2 slaap- en badkamers heeft een erg ruim terras met een buitengewoon frontaal uitzicht op de zee dankzij haar hogere ligging. Het strand is op wandelafstand.

IMG_7394

Onze vakantiehuizen

Er zijn momenteel drie vakantiehuizen onder het merk El Sentimiento. Het appartement en studio van Finca Don Javier in de bergen boven het strand van Torrox, en het appartement in Calaceite VistaMar langs de kust tussen Nerja en Torrox Costa.

Appartement Don Javier

Het ruime appartement biedt een gezellige leefruimte die aansluit op een eigen patio met terras en zithoek. De woonruimte is luxueus ingericht en beschikt over een volledig uitgeruste keuken, eethoek en salon.
Bezetting tot 6 personen

Studio Don Javier

Een gezellige studio gelegen nabij het zwembad, Luxe ingericht met volledig uitgeruste keuken en eigen buitenruimte met bbq en eettafel.
Bezetting tot 4 personen

91001afe-f371-426f-bad5-5a8b6fb27147

Calaceite "VistaMar"

Recent appartement met 2 bed- en badkamers, een erg ruim terras met uniek frontaal zeezicht en op wandelafstand van het strand.
Bezetting tot 4 personen

Onvergetelijke ervaringen bij El Sentimiento

Unieke verblijven dicht bij de kust of hogerop in de bergen

Bel of sms ons wanneer je een vraag hebt

El Sentimiento
Gert en Bruno’s vakantiewoningen in Torrox, 40 minuten rijden van Malaga. Verblijf in een appartement of studio met een prachtig uitzicht over de bergen of kies ervoor om op een steenworp afstand van de zee te zijn in een ander appartement.
Contact

+32 496 273 916

+34 644 621 223

Whatsapp - Iconos gratis de redes sociales + 32 496 273 916

info@elsentimiento.com