Bruno en Gert

We heten jullie van harte welkom in één van onze vakantieverblijven te Torrox.

Na jaren hard werken besloten we eind 2021 ons leven een nieuwe richting te geven en Torrox, gelegen ten oosten van Malaga en gekend voor zijn beste klimaat van Europa (“El mejor clima de Europa”), als locatie uit te kiezen om onze nieuwe droom te realiseren en te genieten van het leven onder de Spaanse zon.

Gert baatte gedurende 23 jaar “Het Blomke” uit, een gekende en bloeiende bloemenzaak in het Leuvense. Bruno was actief als manager van zijn eigen IT-bedrijf en vervolgens als financieel directeur voor een internationale onderneming.

Graag laten we jullie als onze gasten mee genieten van de mooie omgeving die we hebben gevonden.  Dagelijks blijven wij ervan genieten: het vergezicht, het spel van de wolken, de verandering van de kleuren op de omliggende bergen, het ruisen van de zee, de pracht van de natuur. Finca Don Javier en Calaceite bieden beiden een unieke ervaring.

Eenzelfde unieke ervaring wensen we ook te weerspiegelen in de sfeer en aankleding van onze vakantieverblijven waar  duurzame materialen en een warme eigentijdse inrichting samengaan met de sfeer van de Spaanse finca.  Het oog voor detail van Gert en de praktische geest van Bruno zorgt voor een geslaagde combinatie van sfeer met alle moderne comfort.

Bonus Photo 3

Unforgettable experiences at El Sentimiento

Close to the coast or higher up in the mountains, it will certainly be a unique stay.

Call or text us if you have a question