Over Ons

We heten jullie van harte welkom in één van onze vakantieverblijven te Torrox.

Na jaren hard werken besloten we eind 2021 ons leven een nieuwe richting te geven en Torrox, gelegen ten oosten van Malaga en gekend voor zijn beste klimaat van Europa (“El mejor clima de Europa”), als locatie uit te kiezen om onze nieuwe droom te realiseren en te genieten van het leven onder de Spaanse zon.

Gert baatte gedurende 23 jaar “Het Blomke” uit, een gekende en bloeiende bloemenzaak in het Leuvense. Bruno was actief als manager van zijn eigen IT-bedrijf en vervolgens als financieel directeur voor een internationale onderneming.

Graag laten we jullie als onze gasten mee genieten van de mooie omgeving die
we hebben gevonden.  Dagelijks blijven wij ervan genieten: het vergezicht, het spel van de wolken, de verandering van de kleuren op de omliggende bergen, het ruisen van de zee, de pracht van de natuur. Finca Don Javier en Calaceite bieden beiden een unieke ervaring.

Eenzelfde unieke ervaring wensen we ook te weerspiegelen in de sfeer en
aankleding van onze vakantieverblijven waar  duurzame materialen en een warme eigentijdse inrichting samengaan met de sfeer van de Spaanse finca.  Het oog voor detail van Gert en de praktische geest van Bruno zorgt voor een geslaagde combinatie van sfeer met alle moderne comfort.

El Sentimiento
Gert en Bruno’s vakantiewoningen in Torrox, 40 minuten rijden van Malaga. Verblijf in een appartement of studio met een prachtig uitzicht over de bergen of kies ervoor om op een steenworp afstand van de zee te zijn in een ander appartement.
Contact

+32 496 273 916

+34 644 621 223

Whatsapp - Iconos gratis de redes sociales + 32 496 273 916

info@elsentimiento.com